Voorwaarden

Wanneer je een bestelling hebt gedaan bij De Vilten Bruid ontvang je zo snel mogelijk een bevestigingsmail.

Voor artikelen die 'op voorraad' zijn zal ik meteen een factuur mee mailen. Na ontvangst van de betaling zal je bestelling verzonden worden.

Kleurafwijkingen voorbehouden, ieder beeldscherm geeft kleuren anders weer. Het kan dus zijn dat er minimale kleurverschilllen zijn. Wil je zeker zijn dat de goede kleuren gebruikt worden, vraag dan eerst kleurstaaltjes aan. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn met je bestelling, laat het mij dan zo snel mogelijk weten. Volgens de wet Koop op Afstand heb je het recht om je bestelling te ruilen of te retourneren. Wanneer je de artikelen waarover je niet tevreden bent binnen zeven dagen naar mij terugstuurt (ongebruikt natuurlijk) krijgt je je geld terug of wordt na overleg een ander artikel opgestuurd. De verzendkosten van de retourzending zijn altijd voor rekening van de koper. Neem eerst contact met mij op voordat je iets terugstuurt! Zomaar opgestuurde artikelen neem ik niet terug. Artikelen die speciaal op maat  zijn gemaakt worden niet teruggenomen.

Door het plaatsen van een bestelling ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.

***

© 2014 - 2024 deviltenbruid | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel