De Vilten Bruid..........

 

Ik zal mij even voorstellen : )

Mijn naam is Mirjam en sinds eind 2010 houd ik mij bezig met het maken van vilten bruidsboeketten, corsages en alles wat je nog meer op deze site tegen komt.

Wat begon als 'hobby' is inmiddels mijn (soms meer dan) fulltime baan geworden! En dat is natuurlijk superleuk!

Ik ben bloemiste geweest, dus het maken van bruidsboeketten is niet vreemd voor mij : )

Het leuke van een bruidsboeket van vilt is dat het boeketten zijn die voor altijd een blijvende herinnering aan die bijzondere dag blijven!

Datzelfde geldt natuurlijk voor de corsages, ze zijn niet alleen supervrolijk maar de gasten hebben meteen een leuk blijvend aandenken aan jullie dag!

Naast De Vilten Bruid ben ik in 2011 ook begonnen met De Viltshop en zijn in 2012 en 2015 onze dochters Jolien & Evy geboren. Door het succes van zowel de De Vilten Bruid en De Viltshop en de drukte van het gezinsleven kan ik momenteel helaas geen bruidsboeketten op maat/ op bestelling meer maken. Mijn voornemen is om wel boeketten te blijven maken die dan op de site komen en meteen te bestellen zijn. De ene keer zal je meer boeketten op de site aantreffen dan de andere keer. De corsages die op de site staan blijf ik wel gewoon op maat/op bestelling maken.

Mirjam

***

© 2014 - 2020 deviltenbruid | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel