Bestellen

 

Heb je iets gezien wat je graag wilt bestellen? Leuk!

Stuur dan een email naar: info@deviltenbruid.nl en vermeld hierin duidelijk om welk artikel of om welke artikelen het gaat.

Ik doe mijn best om alle mails binnen 24 uur te beantwoorden, alleen in het weekend kan het soms iets langer duren.

Bruidsboeketten die 'op voorraad' zijn (dit staat bij het boeket vermeld) kunnen meteen na ontvangst van de betaling verzonden worden. Voor corsages moet je ongeveer rekening houden met 3 weken levertijd.

Op maat gemaakt artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

***

Eind 2010 ben ik begonnen met De Vilten Bruid en inmiddels heb ik al heel veel bruidsboeketten mogen maken! Naast De Vilten Bruid heb ik nog een webwinkel, De Viltshop. Jaren lang heb ik bruidsboeketten op maat / op bestelling gemaakt. Maar helaas heb ik daar op dit moment geen tijd meer voor. In het maken van een bruidsboeket gaat zo veel tijd zitten dat ik het niet meer kan combineren met De Viltshop en nog belangrijker, met mijn gezin. Ik heb overwogen helemaal te stoppen met De Vilten Bruid, maar dat kan ik toch niet over mijn hart verkrijgen : ). Mijn bedoeling is om wel wat bruidsboeketten te blijven maken die ik vervolgens op deze site plaats en die dan ook besteld kunnen worden. Maar van ieder boeket is er dan dus maar 1 en weg = weg.

Een aantal corsages, waar onder de zeer populaire hartjescorsages kunnen gewoon besteld blijven worden en worden met veel plezier gemaakt!

© 2014 - 2021 deviltenbruid | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel